Bespaartips

Huishouden
Meten is weten. Je kunt honderden euro’s per jaar besparen. Om inzicht te krijgen in jouw maandelijkse kosten en hoe je kunt besparen kunnen wij een budget-op-maat advies aanbieden.

Hypotheek

  • Is je rente hoger dan 2% en het leenbedrag hoger dan € 50.000,= of wil je bijlenen?
    Dan zou je op de hypotheek kunnen besparen. De hypotheek oversluiten kan veel besparen en zekerheid voor langere termijn bieden. Wij hebben de keus uit meer dan 30 geldverstrekkers.
  • Doordat de woningwaarde is gestegen én bijvoorbeeld een eventuele extra aflossing kun je mogelijk een rentekorting krijgen.
  • Een hypotheek afsluiten in plaats van je spaargeld gebruiken voor een verbouwing of verbetering van uw woning. Dan nemen we je huidige hypotheek ook onder de loep.
  • Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie.
  • Als je alleen rente wilt betalen en een deel van de hypotheek aflossingsvrij wilt lenen of de hypotheek in een langere periode wilt aflossen wilt zijn de maandelijkse lasten veel lager.

Duurzaamheid
Bespaar door energiezuinige maatregelen. Mail ons voor een kosteloos adviesgesprek.
Doe alvast de bespaartest van Milieu Centraal: advies-op-maat.milieucentraal.nl/aom/Bespaartest.

Verzekeringen
De huidige levens- of schadeverzekeringen laten doorlichten kan je veel geld besparen. En het updaten van de bedragen nemen we dan ook mee.

Neem gerust contact met ons op voor advies
De adviseurs van AFAC adviseren graag over besparingsmogelijkheden. Hierbij houden wij rekening met de persoonlijke situatie en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een intakegesprek. Voor het intakegesprek brengen wij geen kosten in rekening.

AFAC kan ook adviseren schade- en vermogensverzekeringen, bankzaken (RegioBank) en andere hypotheekvragen. Neem ook daarover gerust contact met ons op.

Neem vandaag nog contact met ons op door te e-mailen naar info@afac.nl of te bellen naar 0475-594990.