Hypotheek berekenen, geldverstrekkers en rentes

AAN DEZE PAGINA WORDT NOG GEWERKT

Een hypotheek berekenen doen de adviseurs van AFAC niet zomaar online. We inventariseren in een eerste kosteloos kennismakingsgesprek en houden rekening met eventueel lopende schulden en jouw wensen, ook voor langere termijn. Op die manier blijft de hypotheek nu en in de toekomst betaalbaar.

Als onafhankelijk tussenpersoon is AFAC niet gebonden en kan de adviseur kiezen uit meer dan 30 geldverstrekkers met ieder unieke voorwaarden die bij jou passen én vaak met de beste rente.

Hieronder een greep uit onze geldverstrekkers:

Hoe lang moet je de rente nu vastzetten? Dit is een vraag die we vaak krijgen.

De adviseur stelt je vragen om een hypotheek op maat te maken, onder andere:

Wat zijn de toekomstplannen qua verhuizen?

Wil je de huidige goedkope rente kunnen meeverhuizen?

Hoe is de persoonlijke gezinssituatie over een aantal jaren en valt de eindperiode van de rente niet samen met een terugval in inkomen of met verhoogde kosten (bijvoorbeeld met pensioen of studie van de kinderen)

De adviseur laat verschillende rentes zien; van heel kort naar lang én combinaties en geeft je een overzicht zodat je rustig een gepaste keuze kunt maken. Natuurlijk adviseert de specialist ook en onderbouwt dit advies in een rapport.

Neem gerust contact met ons op voor advies
De adviseurs van AFAC adviseren graag over besparingsmogelijkheden. Hierbij houden wij rekening met de persoonlijke situatie en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een intakegesprek. Voor het intakegesprek brengen wij geen kosten in rekening.

AFAC kan ook adviseren schade- en vermogensverzekeringen, bankzaken (RegioBank) en andere hypotheekvragen. Neem ook daarover gerust contact met ons op.

Neem vandaag nog contact met ons op door te e-mailen naar info@afac.nl of te bellen naar 0475-594990.