Regiobank

AFAC is onafhankelijk zelfstandig adviseur sparen en betalen van Regiobank.

Modern of klassiek bankieren

Bij RegioBank kunt u bankieren zoals u dat wilt. Dankzij onze kasfunctie heeft u direct toegang tot uw geld en kunt u geld opnemen en storten aan onze balie. En kinderen kunnen bij ons nog gewoon terecht met hun spaarpotje. Daarnaast kunt u bij ons online bankieren. Met de RegioBank app heeft u altijd en overal toegang tot uw rekening via uw smartphone of tablet.

Overstapservice

Met de gratis overstapservice van de RegioBank wordt uw betalingsverkeer automatisch overgezet. Wij geven uw nieuwe rekeningnummer door aan bedrijven en organisaties die via een incasso geld van uw oude rekening afschrijven. Daar hoeft u dus niets voor te doen.

Wij blijven!

Steeds meer bankkantoren verdwijnen in Nederland. Vooral in dorpen en kleinere steden. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. Wij blijven!

Sparen


Bij RegioBank kunt u kiezen uit verschillende spaarvormen. U bent altijd verzekerd van een aantrekkelijke spaarrente, want de rentes van RegioBank behoren tot de hoogste van Nederland.

Betalen


De betaalrekening van RegioBank is een compleet betaalpakket. Met alles om uw dagelijkse bankzaken te regelen op de manier zoals u wilt. Het pakket bestaat uit:

  • Betaalrekening met Wereldpas
  • Geld opnemen en storten aan onze balie
  • Internet Bankieren
  • Mobiel Bankieren
  • Rekeningoverzichten (digitaal of maandelijks papieren afschrift)
  • Gratis overschrijvingsformulieren
  • Mogelijkheid om rood te staan
  • Emergency cash in het buitenland
  • 25% korting op iedere tweede en volgende Wereldpas
  • Online betalen met iDEAL

JongWijs


Er komt een dag dat uw kind op eigen benen gaat staan en zelf geld gaat beheren. Om uw kind zo goed mogelijk op die dag voor te bereiden, heeft RegioBank JongWijs. Met dit pakket leert uw kind al op jonge leeftijd verstandig om te gaan met geld.

Beleggen


Bij RegioBank kunt u Doelbeleggen. Dit is beleggen door middel van vermogensbeheer. Uw geld wordt belegd volgens een vooraf vastgesteld risicoprofiel. Daardoor loopt u niet meer risico dan u van tevoren heeft aangegeven. De beleggingsexperts beheren uw beleggingen en zorgen voor een goed gespreide portefeuille.

Zilvervloot


Zilvervloot Sparen was vanaf 1958 enorm populair tot de overheid in 1992 de regeling stopte. De populaire jeugdspaarrekening is nu weer te krijgen bij RegioBank.. U kunt de rekening meteen openen bij de geboorte. En heeft u de rekening eenmaal geopend, dan mag de hele familie meesparen: oma’s, opa’s, ooms en tantes.