Bank- en verzekeringszaken.

Aangepast protocol vanaf 31 maart 2020.

Er geldt nu dat u altijd van tevoren per email of telefonisch een afspraak maakt. Er is immers niemand op kantoor. Er komt speciaal hiervoor iemand om de afspraak te regelen.

Alleen na een geplande afspraak voor noodzakelijke zaken waarbij een handtekening nodig is of identificatie kunnen we u helpen. Liefst zolang van tevoren als mogelijk. We hebben voor sommige zaken noodprocedures waardoor het zetten van handtekeningen  via digitale weg omzeild kan worden. Een teamlid informeert u hier dan over. Als er contant geld moet worden opgenomen komt iemand van ons team naar kantoor. Er wordt geen muntgeld aangenomen. Wel uitgegeven zolang de voorraad strekt. Graag van tevoren aangeven hoeveel u op wil nemen. Het wordt dan voor u klaargelegd. Als u dat wil kunt u ter plekke een betaalrekening met wereldpas openen en internetbankieren aanvragen, handig voor als u weer geld op wil nemen of overboeken zodat u dat vanuit huis kunt. Bij storten papiergeld graag van tevoren per biljetsoort bundelen, elastiekje erom en een telbriefje erbij ter controle.

U kunt voorlopig niet meer zomaar bij ons binnenlopen helaas. Alle teamleden werken vanuit huis.

Vanwege het beschermen van de medewerkers en van u mag er maximaal één persoon tegelijk in de hal. Daarom een strakke tijdsafspraak zodat er geen wachtenden zijn. Er hangt een desinfectie apparaat in de hal waar de handen moeten worden gereinigd. U wordt vanachter de glazen schuifwand geholpen. Handen geven en koffie drinken doen we wel weer later dit jaar. Neem altijd uw identiteitsbewijs of paspoort mee.

Altijd geldt dat als u wat wil vragen dat u altijd kunt bellen en inspreken 0475594990 of e-mailen naar info@afac.nl . U wordt teruggebeld of gemaild. Graag geduld, het kan even duren.

Totdat alle teamleden weer veilig zijn en de overheid aangeeft dat de toestand weer normaal mag worden genoemd moeten we het hier mee doen.

Blijf gezond!

Het AFAC team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.